Bemutatkozás

Fõ tevékenységünk eleinte az építõipari ömlesztett áruk (zúzott kõ, sóder, mosott homok) beszerzése és szállítmányozása volt, külföldön és belföldön egyaránt. Cégünk jelentõs szerepet vívott ki az építõanyag beszerzésben és a szállítmányozásban is.
Nem telt el sok idõ és nagy lépést tettünk abba az irányba, hogy gabona szállítmányozásunkat is fel tudtuk virágoztatni. Komoly lépéseket tettünk és újabb szerzõdéseket kötöttünk, hogy versenyképes termékeket, megfelelõ áron tudjunk a megrendelõinknek biztosítani. Cégünk a kiváló árak mellett stabil, megbízható partner a pénzügyi teljesítések terén is. Összegezve elmondhatjuk, hogy folyamatosan bõvülõ portfolióval tudtunk partnereink rendelkezésére állni. Ügyfeleink számára biztosítani tudjuk a nagy távolságokra történõ ömlesztett áruk szállítását. Cégünk régóta figyelmet fordít a beszerzett termékek minõségére, melyekrõl minõségi tanúsítványokkal rendelkezünk.
A vállalat évente átlag 60 ezer tonna ömlesztett árut mozgat meg, de a lakossági szállimányozás területén is jelentõs szerepet vállalunk.
Tüzéptelepünk az 1-es főút mellett, a tatai laktanyával szemben, jól megközelíthető helyen várja kedves vásárlóinkat. Tüzéptelepünkön lehetőség nyílik helyben, azonnali vásárlásra és házhozszállításra egyaránt.
Autójavító műhelyünk telefonos bejelentkezés alapján várja a meglévő és leendő ügyfeleit.
Telefon: +3620-399-5305
E-mail: info@maximumspeed.hu